Япония – Чили вторник 18 Юни

Двубоят между Япония – Чили ще се проведе на 18 юни (вторник) от 02:00 часа след полунощ в среща от Копа Америка. Може ли управляващите шампиони на Копа Америка Чили да победят Япония? Те се стремят да защитят титлата, която спечелиха преди три години, особено след успешното си представяне напоследък.

Коефициентът за победа на Япония е 8.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Залози за това Чили да победят се приемат с коефициент 1.44. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.

Япония – Чили: Двубой статистика

Чили имат ясни въпроси в областта на отбраната, тъй като имат реална разлика в поколението. Техните най-опитни четирима – Гари Медел, Гонсало Джара, Маурисио Исла и Жан Босежур – имат 441 изиграни мача между тях и комбинирана възраст от 130 години.

Япония – Чили: Прогноза

Междувременно Япония се изправя тук с отбор почти изцяло от младежи. Те разчитат на по-младите таланти за този турнир, като избират да вземат само трима играчи над 25-годишна възраст. Те имат 16 нереализирани звезди, но имат Shinji Okazaki, който е постигнал 50 международни цели. Смятаме, че Япония има достатъчно, за да вкара срещу Чили, но защитните шампиони имат очевидното предимство. Чили са непобедени в 11 от последните си 12 мача в това състезание – спечелвайки четири от последните си пет – ние ги подкрепяме да претендират за победа, но и да допуснат гол в този сблъсък. bet-bg

bet-bg.eu предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си. Ако все още нямате акаунт в bet365.com, може да направите сега своята bet365 регистрация.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, vegas, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.  Повече информация може да намерите на bet365 mobile.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com