Залцбург – Челси сряда 31 Юли bet-bg

Двубоят между Залцбург – Челси ще се проведе на 31 юли (вторник) от 21:00 часа в среща от Приятелски Мач на Елитните Клубове. Само два приятелски мача останаха до кампанията им във Висшата лига и нещата стават реални за Челси на Франк Лампард. Сините се насочват към неизвестното с първия си английски мениджър.

Коефициентът за победа на Залцбург е 3.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60Залози за това Челси да победят се приемат с коефициент 1.80. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.

Залцбург – Челси: Двубой статистика

Залцбург има 5 победи и равенство от последните си шест мача. Докато Челси има четири победи, равенство и загуба в последните си шест мача.

Залцбург – Челси: Прогноза

Досега сините са склонни да подобряват играта си за по-големи сблъсъци, докато срещата с потенциален опонент на Шампионската лига се счита за голяма за Лампард. Той ще се стреми да установи малко европейско родословие преди големия сезон на „Стамфорд Бридж“.

Залагаме за победа от Челси, както и двата отбора да отбележат в мача. bet-bg

bet-bg.eu предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си. Ако все още нямате акаунт в bet365.com, може да направите сега своята bet365 регистрация.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, vegas, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.  Повече информация може да намерите на bet365 mobile.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com