Реал Мадрид – Севиля 19 януари

Двубоят Реал Мадрид – Севиля от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 19 януари (събота) от 17:15 часаРеал Мадрид изравниха точките си със Севиля и са 4-ти в класирането в момента, благодарение на победата с 1: 2 над Реал Бетис миналия уикенд на Estadio Benito Villamarin.

Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 1.70. Равенството в мача е оценено с 4.20.  Коефициентът за победа на Севиля е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Реал Мадрид – Севиля: Статистика Н2Н

Статистиката на Севиля като гост този сезон: 3-4-3.
Като домакин, Реал Мадрид не е губил от Севиля в последните 11 срещи помежду им.
Преди година Севиля бяха номер 7 в класирането с 29 точки. Сега са номер 3 с 33 точки.

Реал Мадрид – Севиля: Прогноза

Мадрид не започна годината по най-добрия начин. Те взеха само една точка от мачовете срещу Виляреал и Реал Сосиедад, допуснали са по два гола във всеки един от тях. Настроението в съблекалнята бе подобрено след удара срещу Леганес с 3: 0 в Копа дел Рей.

Тази победа послужи като катализатор за една много важна победа с 1-2 над Реал Бетис миналата неделя. Това не беше най-доброто от изпълненията, които видяхме от Реал Мадрид през този сезон, но бившият полузащитник на Бетис Дани Кебалос отбеляза от свободен удар от идеалната позиция, за да даде на Сантяго Солари победата, от която се нуждаеха.

Ако погледнем тренда Н2Н, то трябва да заложим за над 2.5 гола в мача. Мадрид е допуснал пет гола в последните три мача в лигата.

bet-bg.eu предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, vegas, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG