Ман Сити – Бъртън Албиън 09 Януари

Двубоят Ман Сити – Бъртън Албиън от EFL Cup ще се проведе на 09 януари (сряда) от 21:45 часа. Последния мач на Сити срещу Родъръм завърши със седем гола покрай безпомощната защита на опозицията, а типичният начин на гражданите, всичките седем бяха от различни играчи. Шампионът на Купата на Карабао с нетърпение очаква този сблъсък.

Коефициентът за победа на Ман Сити е 1.040. Равенството в мача е оценено с 21.00. Коефициентът за победа на Бъртън Албиън е 51.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Ман Сити – Бъртън Албиън: Статистика Н2Н

Двата отбора не са се срещали до сега.

Ман Сити – Бъртън Албиън: Прогноза

Гражданите изглежда са ядосани, след като са паднаха от върха на класацията на Висшата лига и играят с отмъщение срещу всеки отбор, пред който са изправени. Родъръм напълно пое тежестта на гнева им миналия уикенд и този път Бъртън вероятно ще бъде плячката.

Момчетата на Pep са фаворити да вдигнат трофея на Шампионската лига през този сезон, а втората дивизия като Brewers дори няма да се очаква да отбележат и равенство. На всичкото отгоре Албион е осакатен със статута на гост.

Сините лесно ще спечелят тази игра. Очаквайте Манчестър да спечели и двете половини и да вкара поне 3.5 гола.

bet-bg.eu предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG