Брендфорд – Стоук Сити 12 януари

Двубоят Брендфорд – Стоук Сити от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 12 януари (събота) от 17:00 часа. Удохотворени след победата с 1: 0 над Оксфорд Юнайтед в Купата на ФА, Брентфорд се отправя към Стоук Сити. Пчелите се стремят да се отдалечат от опасната зона, но ги очаква труден мач в събота. 

Коефициентът за победа на Брентфорд   е 2.37. Равенството в мача е оценено с 3.25.  Коефициентът за победа на Стоук Сити  е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Бендфорд – Стоук Сити: Статистика Н2Н

Стоук не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Статистиката на Стоук като гост този сезон: 2-8-3.
Брентфорд нямат загуба в последните си 5 мача.

Брендфорд – Стоук Сити: Прогноза

Брентфорд са без загуба в предишните си четири мача и виждайки, че Потърсът има спад във формата, ние прогнозираме, че домакините ще вземат нещо от мача. Стоук Сити трудно вкарваха голове напоследък, като отборът не успя да отбележи гол в предишните три мача. Двата отбора изглеждат равнопоставени тук. Трябва да имате предвид, че двата отбора завършиха с равенство в последната си среща в Чемпиъншип.

bet-bg.eu предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, vegas, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG