Тотнъм – Челси вторник 08 Януари

Двубоят Тотнъм – Челси от EFL Cup ще се проведе на 08 януари (вторник) от 22:00 часаДвама гиганта ще се сблъскат във вторник в полуфинала на Купата на Карабао. Тотнъм ще бъде домакин на Челси на новия си стадион за първия мач на това северно-лондонско дерби.

Коефициентът за победа на Тотнъм е 2.10. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Челси е 3.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Тотнъм – Челси: Статистика Н2Н

Хюнг Мин Сон е голмайстора на Тотнъм с 3 гола. Еден Азар има 2 гола за Челси.
Челси нямат загуба в последните си 4 мача.
Челси са в серия от 3 поредни победи като гост.

Тотнъм – Челси: Прогноза

Този мач е доста трудно да се предскаже. Но в момента формата на Spurs изглежда добра, за да спечелят този мач. Те са по-добри в атаката от сините. С 2 мача срещу тях и домашно предимство, бихме препоръчали да заложите на домакините да спечелят с коефициент 2.10.

Челси има проблеми да върви напред, защото Жиру и Мората още не са намерили формата си Но от друга страна Хари Кейн е начело на класацията на голмайсторите в Премиършип този сезон. Така че ще има голове със сигурност, но като се има предвид защитната сила на Челси, можем да заложим на крайния резултат да има по-малко от 2.5 гола.

bet-bg.eu предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG