Нант – Монако петък 25 Октомври bet-bg.com

Двубоят между Нант – Монако ще се проведе на 25 октомври (петък) от 21:45 часа в среща от Лига 1 на Франция. Монако продължиха невероятно забавния си сезон за неутралите миналата седмица, тъй като участваха в трилър при победата с 3:2 срещу Рен. Монако са отборът, който ще следва целите през този сезон.

Коефициентът за победа на Нант е 2.70. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Монако е 2.55. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Нант – Монако: Статистика Н2Н

Нант не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Монако.
Нант не са губили в последните 6 свои домакинства.
Нант са в серия от 4 поредни домакински победи.

Нант – Монако: Прогноза

Нант вкара само четири пъти у дома този сезон, въпреки положителните си резултати, но ние ги подкрепяме отново, тъй като те са изправени пред страната на Монако само с една празна мрежа в последните си десет мача. Нант са вкарали в осем от десетте си мача през този сезон и в три от последните си четири сблъсъка с Монако. bet-bg

bet-bg.eu предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си. Ако все още нямате акаунт в bet365.com, може да направите сега своята bet365 регистрация.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, vegas, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.  Повече информация може да намерите на bet365 mobile.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com