Нанси – Гингам вторник 22 януари

Двубоят между Нанси – Гингам ще се проведе на 22 януари (вторник) от 19:30 часа в среща за Купата на ФранцияASNL имаше добър сезон досега, след като достигането на този етап не се очакваше от феновете им. Те победиха Annecy Loius Neuweg и Le Puy в предишните кръгове, без да допуснат гол в нито един от тези мачове.

Коефициентът за победа на  Нанси е 3.10.  Равенството в мача е оценено с 3.25Коефициентът за победа на Гингам  е 2.30. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Нанси – Гингам: Статистика Н2Н

Гингам спечели 3 и загуби само една от четирите срещи срещу тази опозиция.
Те са отбелязали гол във всички тези мачове срещу Нанси на всички места.
И двата отбора са спечелили по един мач в 2-та Н2Н двубоя, проведени в дома на Thistles.

Нанси – Гингамг: Прогноза

Има голяма разлика между отборите от двете различни нива. Така че, въпреки че са последни в съответната си лига, посетителите ще имат надмощие. Те играха срещу по-добра опозиция  през целия сезон и спечелиха мачове срещу отбори като PSG. Като се има предвид това и тяхната 4та поредна победа в гостуващите мачове, можем да заложим на отбора да спечели.

bet-bg.eu предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, vegas, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG