Манчестър Сити – Тотнъм 17 Август bet-bg

Двубоят между Манчестър Сити – Тотнъм ще се проведе на 17 август (събота) от 20:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Манчестър Сити бяха под натиска на очакването миналата събота, когато пътуваха до стадиона в Лондон, за да отворят кампанията си в новия сезон срещу Уест Хем.

Коефициентът за победа на Манчестър Сити е 1.33. Равенството в мача е оценено с 5.25. Коефициентът за победа на Тотнъм е 8.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Манчестър Сити – Тотнъм: Статистика Н2Н

Като домакин, Ман Сити не е губил от Тотнъм в последните 4 срещи помежду им.
Ман Сити са в серия от 14 поредни домакински победи.
Ман Сити са в победна серия от 4 мача.

Манчестър Сити – Тотнъм: Прогноза

Домакините спечелиха последните си 9 мача в домакинската лига и взеха 3 точки във всеки от тях, освен в 1 от домакинските си мачове през миналия сезон. Освен това те спечелиха и 7 от последните си 9 домакински мача във Висшата лига срещу „шпорите“, като загубиха само веднъж. Очакваме домакинска победа в мача в събота. bet-bg

bet-bg.eu предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си. Ако все още нямате акаунт в bet365.com, може да направите сега своята bet365 регистрация.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, vegas, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.  Повече информация може да намерите на bet365 mobile.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com