Германия – Швейцария вторник 13 Октомври

Двубоят между Германия – Швейцария ще се проведе на 13 октомври (вторник) от 21:45 часа в среща от Лига на Нациите. Германия спечели първия си мач от Лигата на нациите при седмия опит през уикенда, въпреки че се нуждаеше от отслабената страна от Украйна, за да го направи. Нашите прогнози ги подкрепят, за да добавят към това във вторник.

Коефициентът за победа на Германия е 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75Залози за това Швейцария да победят се приемат с коефициент 7.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Германия – Швейцария: Двубой статистика

Швейцария не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Германия не са губили в последните 5 свои домакинства.
Германия нямат загуба в последните си 9 мача.

Германия – Швейцария: bet-bg.com Online Прогноза

Очакваме двойката да продължи рекорда си с най-висок резултат тук, като три от предишните четири срещи видяха и двата отбора да отбележат, включително сблъсъка им миналия месец. В допълнение към BTTS, ние подкрепяме Германия, за да спечели убедителна победа над страна, която е загубила три от последните си четири срещи.

bet-bg.eu предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн спортните залози.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. bet365 спорт е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, bet365 mobile  Ако все още нямате акаунт в bet 365, може да направите сега своята bet365 регистрация.

bet-BG.com използва новинарска информация и статистика, за да предвиди резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига. bet365 online

Компанията оферира спортни залози, oсигурява резултати и спортни залози на живо. bet-bg

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.  Повече информация може да намерите на bet365 mobile.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметкаДепозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org
Автор: бет–бг.ком / bet-bg. com