Ст Паули – Холщайн Кил понеделник 26 Август bet-bg

Двубоят между Ст Паули – Холщайн Кил ще се проведе на 26 август (понеделник) от 21:30 часа в среща за Бундеслига II на Германия. Ст Паули не са започнали сезона така, както биха се надявали. Една точка от три мача (D1 L2) ги нарежда на второ място от дъното на Бундеслига II – само новопостъпилият SV Wehen Wiesbaden е в по-лошо положение.

Коефициентът за победа на Ст Паули е 3.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50Залози за това Холщайн Кил да победят се приемат с коефициент 2.25. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Ст Паули – Холщайн Кил: Двубой статистика

Kiel спечели и двата мача срещу Санкт Паули миналия сезон (2-1 като домакин и 1-0 като гост).
По време на последните 6 срещи с Санкт Паули като домакин, Санкт Паули спечели 2 пъти, при 2 равенства и 2 победи за Kiel. Головата разлика е 9-8 в полза на Санкт Паули.

Ст Паули – Холщайн Кил: Прогноза

Защитата очевидно е проблем и за двете страни, така че няма да ни изненада да видим цели и в двата края – и двата отбора вкараха в 7 от последните 8 мача на Сейнт Паули във всички състезания. Нашата прогноза е и двата отбора да отбележат в мача. bet-bg

bet-bg.eu предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си. Ако все още нямате акаунт в bet365.com, може да направите сега своята bet365 регистрация.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, vegas, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.  Повече информация може да намерите на bet365 mobile.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com